Aktiviteter vår 2024

Oppstart øvelser

Både HK, SK og AK starter sine øvelser så raskt som mulig på nyåret, helst samtidig med skolestart etter juleferien. Dato legges inn her så snart det er klart.

HK øver mandager og torsdager 17:30-19:30

SK øver onsdager 17:00-19:00

AK øver onsdager 18:00-20:00

Øvelsene foregår i korpsbygg og gymsal Bispehaugen skole. 


Om man ikke kan møte på øvelse, send melding til

AK og HK: Seminar TM 5.-7.januar

Vi starter året med et brak, og gjennomfører seminar allerede årets første helg. Seminaret skal gi oss en pangstart på forberedelsene til Trøndersk mesterskap første helga i februar.

Nærmere informasjon om tid og sted kommer. 

TM - Trøndersk mesterskap 3.-4. februar

AK og HK deltar ofte på Trøndersk mesterskap for skolekorps, som arrangeres søndag 4.februar i 2024

Diplomfest

Dato kommer. 

Denne festen avholdes oftest  tidlig i februar, men kan også holdes senere på våren, (f.eks under pandemi, eller dersom helga i februar kræsjer med Grand Prix (MGP)-arrangement i byen.) 

På Diplomfesten feirer vi korpsmedlemmer som er fylt 17 år og som har vært medlem i korpset minst 7 år. Det blir festmiddag, utdeling av diplomer, kiosk og dans.

Festen er for alle medlemmer (SK, AK og HK) - og det pleier å være stor oppslutning og glede blant både store og små. I tillegg blir korpsets instruktører invitert, samt medlemmer av styret. 

Meråkertur 1.-3.mars

Bli med på den tradisjonelle Meråkerturen helga etter vinterferien. Dette er en herlig og morsom korpstur uten instrumenter, men med skiaktiviteter og sosialt samvær for små og store. Lørdag drar vi i alpinbakken, der vi også har et koselig alternativ med langrennsski for dem som foretrekker det. Vi oppfordrer også de minste til å være med. Det er veldig hyggelig, en flott mulighet til å bli enda bedre kjent med hverandre på tvers av alder, og en fin anledning til å øve på å sove borte for dem som er litt spente på det. Foreldre kan gjerne bli med som reiseleder, det gjør det lettere. 

Mer info kommer når det nærmer seg

Vårkonsert

Noen år gjennomfører korpset vårkonsert, for å vise frem hva annet det øves på, i tillegg til marsjer.
Mer informasjon kommer

HK: Mulig spilleoppdrag mandag 8.april

Nærmere informasjon kommer når det er klart.

Det kan bli behov for parallell enkelt dugnadsjobb fra foreldre.

Marsjseminar

Vi setter av ei helg i april for å forberede oss skikkelig på mai.

Dato kommer

Småbispan i mai:

I mai har Småbispan tett program,

Se egen samleside for alt av viktig info. Her er link til 2023

HK: Konfirmasjonsspillinger

Småbispan spiller i konfirmasjonen til korpsets egne konfirmanter. Denne spillingen er viktig for korpselevene, de har vært med i mange år og dette tjener både som motivasjon og takk. Vi spiller i alle typer konfirmasjoner og markeringer, det viktigste er at elevene blir gjort stas på.

Under følger oversikt over konfirmanter og datoer etterhvert som de blir klare. Nærmere informasjon om oppmøtetid og sted kommer når det nærmer seg.


Siste øvelse før sommerferie

Informasjon kommer

Småbispan reiser på korpstur rett etter skoleslutt hvert år. Hold av uka!

Vi drar på kort, mellomlang og lang tur i en syklus på hvert tredje år, for å sikre at utgiftene for langturene kan dekkes opp av de kortere turene. Lange turer som krever bestilling av flybiletter vil også kreve påmelding tidlig for å sikre god pris.

Mer informasjon vil komme når det er klart. Du kan lese om tidligere sommerturer her.