Loppis 15.-17.sept

Om "Loppis'en"-  Småbispans loppemarked

15.-17. sept arrangerer Småbipsan sitt årlige loppemarked. 

Dette er korpsets viktigste inntekstkilde, og krever at alle stiller opp!

Loppemarkedet har et godt omdømme, mange av byens innbyggere følger med og holder av helga for å finne noen gode kjøp, samt treffe kjente og få seg en kopp kaffe og en kakebit, eller kanskje til og med et sukkerspinn.

Det er viktig at vi minner kundenen på at inntektene går til korpsbarna, slik at de får lyst til å betale litt mer heller enn litt mindre. 

Alt handler om inntekt til korpset, men også kunden skal være fornøyd etter en handel på Småbispans loppemarked <3 

Oversikt oppgaver


Alle = foreldre, korpsmedlemmer, og gjerne også søsken og andre familiemedlemmer som har lyst. Dette er slitsomt, men gøy! Hvis vi er mange blir det mindre arbeid på dem som alltid gjør mye.

Hvis du av svært gode grunner ikke kan komme, ber vi deg forsøke å endre planene. Dersom det ikke lar seg gjøre, må du så raskt som mulig gi beskjed til styret@smabispan.no.

Utdeling av flyers

Alle familier får en bunke flyers (informasjonsark) som skal deles ut i postkasser. Området du skal dele ut i står utenpå konvolutten. Dersom du går tom for ark, kan flere hentes i korpsbygget. 

Disse flyers'ene er viktig for å samle inn tilstrekkelig lopper i forkant, så gjør dette så raskt som mulig!

Arbeidsoppgaver før selve loppemarkedet

Nærmere informasjon kommer. Det er bl.a snakk om sortering av klær og sko, slik at vi raskere kan sette frem varene fredag, samt skille ut særlig gode kjøp som vi kan ta riktig betalt for. 


Vakt og oppgavefordeling loppemarked

Vaktene på lørdag og søndag er ikke veldig lange og vi er flere som kommer til å være der hele dager, så bli gjerne med utover de tildelte vaktene.


Alle tar med kake og kaffe begge dagene som leveres når vakten begynner. Vi tjener nesten like mye på dette som på loppene.


Lørdag kveld blir det mulig å ta et lite glass i korpsbygget før man rusler hjemover og nattevakten tar over. Veldig hyggelig om nye (og gamle) korpsforeldre blir igjen for litt sosialt samvær.


Bidra gjerne med å spre budskapet på SoMe i dagene fremover.

Ta kontakt hvis det er noe dere lurer på.

Dersom vakta du blir satt opp på ikke passer, kan du forsøke å bytte. Dette ordner du selv direkte med den du vil bytte med, eller via Facebooksida Småbipsan medlemmer og foreldre.


Fredag fra kl. 17:00 til vi er ferdig: 

ALLE familier må sende minst en representant på fredag, i tillegg til på vaktene på lørdag og søndag, men det er veldig flott om dere stiller med flere. Vi trenger alle bidrag vi kan få i helga.


Lørdag og søndag:

Vaktllste lørdag og søndag finner du her, eller på bildene nedenfor