Aktiviteter høst 2023

Oppstart øvelser:

Både HK, SK og AK starter sine øvelser så raskt som mulig etter skoleårets start. Dato legges inn her så snart det er klart.

HK øver mandager og torsdager 17:30-19:30

SK øver onsdager 17:00-19:00

AK øver onsdager 18:00-20:00

Øvelsene foregår i korpsbygg og gymsal Bispehaugen skole


Om man ikke kan møte på øvelse, send melding til

Oppstartsseminar HK 25.-27.august

Hele HK reiser bort, f.eks til Rye eller Støren for å bli kjent både med høstens musikalske utfordringer og med hverandre. Det blir rom for kos og godteri, spilling og mye gøy, men ofte litt lite søvn. Vi leier inn instruktører slik at alle får en fin start på semesteret også musikalsk. 

Dette bør man ikke gå glipp av! 

Nærmere informasjon kommer når det nærmer seg. Vi vil bl.a trenge noen voksne som kan være med som reiseledere.

Loppemarked 8.-10 september 

Småbispan har en viktig inntekt fra sitt årlige loppemarked, som også er svært populært. Her må alle foreldre og helst også korpselever bidra både i forkant og under selve loppishelga, ellers blir noe få veldig utslitt av å tjene penger til de mange. Så hold av datoen! Det bruker å være veldig fin stemning både blant medlemmer, foreldre og kunder, og er også et fint nærmiljøtiltak.

HK: Spilleoppdrag Årets ladejarl 11.september

Småbispan spiller hvert år på Årets ladejarl 11.sept. Dette skjer i skoletida, men prioriteres høyt da Reitangruppen er viktig sponsor for Småbispan.

Åpen dag

Vi arrangerer åpen dag for nye medlemmer. Dato kommer, sannsynligvis 13.september

Øvingsseminar Steinkjærspæll AK og HK 29.sept-1.okt

AK og HK må selvfølgelig øve inn showet i forkant. Nærmere info om sted og tid kommer, men vi blir i Trondheim, selv om vi øver oss til Steinkjer.

Det vil også bli danseseminar og generalprøve. Dato kommer så snart det er klart.

Halloweenfest

Dato kommer, sannsynligvis 27. eller 28.september.

Elevrådet i Småbispan arrangerer med hjelp fra miljøkomiteen en deilig spennende fest for alle korpsmedlemmene. Det er kostymer, dans og kiosk, og spøkelseshus i korpsbygget for dem som tørr og vil. 

Steinkjærspæll AK og HK 29.oktober

Dette er ett av høstens to store musikalske mål. Småbispans AK og HK bruker hver høst å delta i showkonkuranse, der man får vist seg frem med både spilling, sang, dans og show i flotte kostymer. Vi har tidligere vært både på Kimen open (Stjørdal), Steinkjærspæll og Rennebuspæll. 

Eksempel på shownummer innspilt til Norsk Musikkkorpsforbunds videokonkuranse 2020, under pandemien: https://youtu.be/TOMejvjpcZM .

Luciakonsert 17.desember

Luciakonserten er desembers vakreste eventyr.

Alle korpsets medlemmer fra 6-20 år setter sammen et forykende, stemningsfullt og rørende show med lange og mange tradisjoner. Det blir seminar hele helga, og konsert søndag ettermiddag. Det vil komme egen side med alt du trenger å vite om denne begivenheten. Forbered slekt, venner og naboer på at dette er noe de bør få med seg!

Siste øvelse før juleferie

Info kommer